Life & Style

Life and Style by Kanis Life obuhvata tekstove koji se tiču svakodnevnih tema, zanimljivosti, preporuka, poslova, ideja. Kako je prvobitna zamisao bloga bila da pišem o svojim freelance iskustvima i generalno, poslovima kojima sam se bavila, želela sam da se na ovim stranicama nađu i ti, prvi tekstovi, koji i dalje mnogima koriste.

Iako me Life & Style naziv podseća na nekakav modni blog – o tome znam taman toliko da umem da se doteram za svaku priliku, našminkam i sredim frizuru. Ovde ćete, zapravo, pronaći preporuke za brojne knjige, pročitati o načinima kako možete zaraditi novac online, kako se pripremiti za naredno putovanje. Verovatno ćete pronaći i dosta korisnih informacija, a neki će ovu kategoriju smatrati potpuno besmislenom.

Kako god bilo – uživajte, u smislenosti ili besmislenosti jedne stranice Kanis Life bloga.

Preporuka za čitanje – Dejl Karnegi

Svesni svojih neiskorišćenih mogućnosti, ne bismo smeli da ni za trenutak oklevamo da ih upotrebimo, niti da se zabrinjavamo zbog toga što nismo nalik na ljude oko sebe. Upamtite da ste upravo vi novo čudo sveta. Da u čitavoj istoriji čovečanstva nikada nije bilo osobe koja bi bila potpuno nalik vama, i da se ni u budućnosti nikada više neće roditi čovek kao što ste vi. Iskoristite sve sposobnosti kojima vas je priroda obdarila. Čovek zrači onim što jeste. Hteli mi to ili ne hteli, ljudsko biće predstavlja zbir vlastitih iskustava, okoline i nasleđa. Stoga moramo negovati sićušni vrt vlastite ličnosti i svirati svoj mali instrument u velikom orkestru života.

preporuka za čitanje